Over ons

Wij zorgen ervoor dat interieur bedrijven online impact kunnen maken

Marketing in de interieur en lifestyle branche heeft speciale aandacht nodig. Er zijn namelijk heel veel concurrenten, waardoor de prestatiedruk hoog ligt. Ook is een kanaal zoals Pinterest uitermate geschikt voor de interieur branche, maar veel social media bedrijven weten er weinig van. Prettylion wil goede marketing toegankelijk maken voor interieur bedrijven, zodat zij hun online bereik kunnen laten groeien. Wij snappen de interieur branche en hebben er daarom voor gekozen om onze pakketten te ontwikkelen voor deze branche, zodat ze met alle vertrouwen hun marketing over kunnen laten nemen.  

Over Prettylion en Lora Stokkel

Prettylion is een social media bureau wat samenwerkt met verschillende experts. De eigenaresse, Lora Stokkel legt je hieronder uit hoe en waarom zij Prettylion is gestart.

Sinds 2016 werk ik al met social media en in 2017 startte ik mijn eerste bedrijf: Onfluence, een influencer marketingbureau. Naast mijn werk voor Onfluence kreeg ik ook weleens aanvragen binnen voor social media management. Dit vond ik helemaal niet erg, want ik vond het superleuk om te doen en deed het daarom ook graag voor klanten op freelance basis. Lange tijd heb ik beide werkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd, maar ik merkte al snel dat mijn hart toch sneller ging kloppen van social media management. Na drie jaar heb ik de knoop doorgehakt en verkocht ik Onfluence. Nu kon ik mij volledig richten op social media management en ontstond mijn tweede bedrijf: Prettylion 

 

Maar waarom speciaal voor interieur bedrijven? 

Inmiddels heb ik voor hele diverse klanten hun social media kanalen beheert. Van de Instagram pagina’s van diverse webshops tot aan de LinkedIn pagina’s van verschillende ondernemers. Het was een leerzame reis, waarin ik onder andere heb geleerd dat het belangrijk is om affiniteit te hebben met het bedrijf van je klant. Op die manier kun je namelijk echt goed de social media bijhouden, want je hebt er plezier in. Met de interieur branche heb ik heel veel affiniteit en je raadt het waarschijnlijk al; ik heb plezier in het managen van hun social media.  

Máár dat ik affiniteit heb met deze branche, is zeker niet de enige reden dat ik mij hierop ben gaan richten. Ik merk namelijk dat veel interieur bedrijven nog niet het optimale uit hun social media strategie halen en dat is zo zonde! Met name Pinterest is een heel interessant platform waar veel interieur bedrijven nog niet erg actief op zijn. Daarom heb ik ook bewust de keuze gemaakt om Pinterest uitgebreid mee te nemen in onze pakketten. 

 

Lora Stokkel
Lora Stokkel

Onze specialisten

Content creator

Pinterest expert

Prettylion social media interieur bedrijven

Instagram specialist

Tekstschrijver

Welke bedrijven helpen wij?

Wij helpen B2C interieur bedrijven met het realiseren van hun social media doelstellingen. Prettylion is selectief met welke bedrijven wij helpen, omdat we alleen bedrijven willen helpen waar we groeipotentie in zien. Zo weten we namelijk zeker dat we het bedrijf écht kunnen helpen en de beste resultaten kunnen leveren. Wil je weten of wij jullie van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op! 

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren.